Tó Kemping

Ahol pihenés és kaland várja ÖntA Kecskeméti Tó Kemping 2,5 hektáros területen várja vendégeit. Az erdős környezetben elhelyezkedő kemping nyugodt környezetet kínál, Kecskemét szívében. A Benkó Zoltán Szabadidőközpont mellett található kempingünk számos lehetőséget biztosít a kemping szerelmeseinek a kikapcsolódásra és a szomszédos tó élvezetére.A kemping közelében számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőség található.

 

Étterem

200 méter

Strand

200 méter

Horgász stég

400 méter

Medence és aquapark

200 méter

A Tó Kempingről..Kecskemét szecessziós belvárosa kényelmesen, rövid sétára található a kempingtől, kevesebb mint fél óra alatt elérhető. Azonban, akik a tömegközlekedést választják, kiváló helyi közlekedési lehetőségek is rendelkezésre állnak. A kemping közvetlen közelében számos étterem és éjszakai klub található, amelyek számos étkezési és szórakozási lehetőséget kínálnak a látogatók számára. Ezenkívül a közelben egy kórház és gyógyszertár is található, így könnyen elérhetők az egészségügyi gyógyszerek és szolgáltatások.

 

A kemping

A kempingünkben rendelkezésre állnak zuhanyzók és WC-k, melyek könnyű hozzáférést biztosítanak mozgássérült személyek számára is.

 
 

Lakóautós szolgáltatás

Emellett, rendelkezésre áll mosókonyha, ahol mosógépek illetve, vasalási lehetőséget biztosítunk Önnek a kényelmesebb Kempingért. Igénybe veheti mosogatógépinket is. Továbbá, gondoskodunk lakóautók vízfeltöltéséről és szennyvízelvezetéséről is.

Árlista

 Lakóautóhoz, Lakókocsihoz és Sátorhoz

 

A Domb és környékeA Domb egy mesterséges magaslat Kecskeméten,  a Széchenyi városrészében. A szomszédos csónakázótó 1976-tól 1986-ig tartó kotrása során feltárt talaj felhasználásával jött létre. A Domb 49 méter magas, teteje eléri a 160 méteres tengerszint feletti magasságot, ez egyben a térség legmagasabb pontja is. A domb a Széktói Benkó Zoltán Szabadidőközpont területén áll, megépítése Benkó Zoltán, az Észak-Bács-Kiskun Megyei Vízmű Vállalat igazgatójának ötlete volt, aki az építkezés irányításában és szervezésében is részt vett. Helyi jelentőségű védett természeti területen áll, lábánál tanösvény is húzódik.